Publicat: Vineri 27-Feb-2009 - Autor: Florin Bicazu - Afisat de: 361 ori
Va anuntam cu cateva zile in urma ca Skype va sosi preinstalat pe telefoanele Nokia din seria N, vestea sosind oficial la Mobile World Congress 2009. Iata ca aceasta decizie a starnit nemultumiri in randul operatorilor Orange si O2.

Skype pe Nokia, o idee nu prea buna

Zvonurile afirma ca Orange si O2 nu vor mai vinde modelul Nokia N97, daca finlandezii isi onoreaza intelegerea cu Skype. Operatorii vor merge mai departe chiar, renuntand la orice telefon Nokia cu Skype instalat. Aceasta boicotare va fi facuta fara ascunzisuri, pe fata, iar oficialii companiilor au fost destul de vocali in legatura cu nemultumirea lor.

A fost mentionat si faptul ca "unii operatori cheltuiesc si 40 de milioane de lire sterline pe an pentru a-si construi brandul" si nu ar accepta sa fie ridiculizati de Nokia si grandomania lor. Aceiasi operatori afirma ca aceasta nu e prima oara cand Nokia vine cu o initiativa care dauneaza partenerilor sai, in incercarea de a acapara cat mai multi clienti. Desi la nivel de client decizia de a pune Skype pe telefoanele Nokia este una excelenta, veniturile operatorilor ar putea fi afectate de o astfel de oferta.

Sursa: Intomobile.com

[


Ceilalti au citit si: