Publicat: Miercuri 06-Iun-2012 23:11:03 - Autor: Emil Dragota - Afisat de: 549 ori
Incepand de maine veți avea de-a face cu un nou design al site-ului orange.ro. Acesta va fi centrat pe preferințele clientului. In funcție de diverse elemente cheie va primi oferte personalizate, informații media din arii de interes adiacente. Pana și bannerele afișate vor fi in targetul utilizatorului.
 
Orange.ro va avea un nou design din 7 iunie 2012

Noua linie de design joaca un rol important pentru companie și asta mai ales ca site-ul lor este pe locul 32 in Romania potrivit SATI pe Q1 2012 atingand peste 2 milioane de unici pe luna.

Site-ul orange.or va aduce conținut multimedia: știri din fluxul Mediafax, sport de la Prosport.ro, informații din domeniul tehnologiei de pe Go4it.ro.

Dorința lor este ca prin noua fața a site-ului sa aiba o retenție mai buna, sa montezize magazinul online mai puternic, sa pastreze vizitatorul un timp mai indelungat. Pur și simplu sa-și loializeze clientela și sa-i ofere o experiența completa aducand și elementul multimedia pe langa obișnuitele informații legate de oferta de abonamente, cartela preplatita, etc.

De maine veți vedea noua fața a site-ului orange.ro. Apropo, site-ul este dezvoltat in Romania fara a fi implementata o varianta luata direct din afara și este stocat pe serverele orange.ro fara a folosi servicii cloud.




Ceilalti au citit si: