Orange pregatește un trio de telefoane cu Jelly Bean pentru Romania: Lumo, Nivo și San Remo

Stiri Telefoane Orange

Publicat: Vineri 22-Feb-2013 17:06:05 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 611 ori
Orange Europa anunța astazi un trio de handseturi pentru piața europeana, printre care se numara și primul sau model 4G cu branding propriu. Toate terminalele ruleaza Android Jelly Bean și au dotari destul de bune.
 
Orange pregatește un trio de telefoane cu Jelly Bean pentru România: Lumo, Nivo și San Remo

Printre nou veniți se numara modelul Lumo, primul model 4G al operatorului, dotat cu un display de 4.5 inch și o camera de 8 megapixeli. Apoi avem și un handset interesant, sub numele de San Remo, dotat cu un ecran de 4.7 inch și o carcasa cu grosime de doar 8.2 mm, plus camera tot de 8 megapixeli. Urmeaza și un device mai accesibil, Nivo, cu ecran de 4 inch și camera de 5 megapixeli. Foarte interesant e ca in comunicatul de presa trimis la nivel european se menționeaza ca deși aceste modele nu vor sosi in UK, ele vor ajunge in Romania, Slovacia și Spania.
 
Lansarea se va intampla in prima jumatate a acestui an și nu m-ar mira ca unii avocați sa gaseasca numele Lumo prea aproape de Lumia... Smartphone-urile vor putea fi admirate și la Mobile World Congress 2013, la standul Orange și ni se promit și prețuri accesibile pentru terminale.




Ceilalti au citit si: