Publicat: Miercuri 10-Apr-2013 21:47:57 - Autor: Emil Dragota - Afisat de: 335 ori
Veste buna pentru cei care au iPhone 5 de la Orange. Sunt patru abonamente la care se ofera 4G pe iPhone 5: Pantera 31 pentru iPhone, Pantera 51 pentru iPhone, Pantera 39 și Pantera 49. Mai trebuie ca telefonul sa aiba ultima versiune de software - iOS 6.1.3. 

 
Orange ofera internet la viteza 4G pe iPhone 5

Orange ofera viteze de transfer la calitate 4G pentru LG Optimus G, Sony Xperia Z, Nokia Lumia 920. Vor urma HTC One și Samsung Galaxy S4. Ar fi de notat și disponibilitate 4G pe iPad cu display retina și iPad Mini. Avem un intreg portofoliu care cred ca va fi diversificat continuu in urmatoarele luni.

Cei care au nevoie de asistența in configurarea telefonului trebuie sa apeleze la numarul 408 sau sa ceara ajutorul personalului din magazinele dedicate Orange. Acoperirea Orange pentru serviciile 4G la momentul actual este destul de retransa: nordul Bucureștiului cu zona metropolitana, stațiunile de pe valea Prahovei.

Din aprilie 2014 va fi intreg spectrul eliberat și acoperirea 4G va crește impreuna cu vitezele atinse in download și upload.
 




Ceilalti au citit si: