Orange ofera gratis continuturi UEFA EURO 2008, liveSMS-ul de la Gazeta Sporturilor sufera...

Stiri Telefoane Orange

Publicat: Joi 05-Iun-2008 - Autor: Florin Bicazu - Afisat de: 37 ori
Dupa cum va informam in urma cu cateva zile, Gazeta Sporturilor a lansat serviciul liveSMS, disponibil gratuit in premiera in timpul meciului Romania - Muntenegru. Acesta tine la curent utilizatorii sai cu evolutia scorului intr-un meci oarecare, prin intermediul SMS-urilor. Orange ofera un serviciu si mai bun, care permite utilizatorilor sa revada clipuri video cu cele mai importante faze ale meciului, la doar cateva minute dupa desfasurarea acestora, ne informeaza Capital.

EURO 2008

Clientii operatorului portocaliu pot alege sa primeasca notificari prin SMS de fiecare data cand un nou clip este postat online. Serviciul va fi disponibil in cadrul portatului Orange World, care include un mini-site dedicat lui EURO 2008. Va reamintim ca vizualizarea clipurilor se face complet gratuit, iar serviciul va fi disponibil intre 7 si 29 iunie.

Pe langa clipuri, veti putea arunca o privire asupra rezumatelor meciurilor desfasurate la EURO 2008, dar si asupra stirilor referitoare la campionat. In plus, Orange va pune la dispozitie programul meciurilor, scoruri, sonerii, screensavere si wallpaper-uri. In schimb, GSP va oferi un serviciu similar cu cel de pe www.livescore.com, dar contra cost. Detalii despre liveSMS aici!

Voi ce alegeti?

[


Ceilalti au citit si: