Publicat: Joi 17-Dec-2009 08:38:19 - Autor: Alex Stanescu - AfiÅŸat de: 430 ori
Orange lanseaza un program de reciclareOrange tocmai a anuntat 2 noi servicii pentru clientii sai, asigurarea de daune si reciclare in sistem buy-back, la putin timp dupa ce anuntase serviciul transfer de continut. Asigurarea pentru handset, card de date si modem acopera riscurile evenimentelor neprevazute si este disponibila pentru abonatii Orange.
 
Asigurarea va fi incheiata printr-o polita folosind serviciile London General Insurance, la un tarif de 1.95 euro pe luna. Serviciul Buy-Back este destinat clientilor care doresc sa isi inlocuiasca telefonul cu unul nou si in acelasi timp sa il recicleze pe cel vechi. Retineti faptul ca oferta este valabila si pentru clienti non-Orange, iar terminalele lor fi evaluate, utilizatorul primind un cupon de reducere cu valoarea cuprinsa intre 10 si 190 de euro.
 
Acest cupon va fi folosit pentru a cumpara orice laptop, telefon, accesoriu sau cartela PrePay din Orange Shop. Handseturile vechi for fi reconditionate si redistribuite pe piata din Asia, modelele cu defecte fiind reciclate conform reglementarilor. Mai mult informatii aflati de aici.


Ceilalti au citit si: