Publicat: Marti 15-Mar-2011 13:15:24 - Autor: Mobilissimo.ro - Afisat de: 572 ori
Comunicat de presa:
Orange lanseaza un nou abonament, Flamingo, si o oferta speciala pentru Delfin si Pantera
Orange - FlamingoBucuresti, 15 martie 2011. Din 15 martie Orange Romania isi largeste portofoliul cu noul abonament Flamingo, in editie limitata[1], si lanseaza oferte speciale pentru abonamentele Delfin si Pantera.

Flamingo este primul abonament din Romania creat special pentru apeluri internationale si nationale catre mobil si fix. Clientii pot vorbi la tarife avantajoase cu prietenii sau rudele din strainatate si de acasa, iar in functie de numarul de minute dorit, pot alege intre Flamingo 10 sau Flamingo 15.

Cu abonamentele Flamingo, lansate in premiera in Romania de catre Orange, clientii au 100 de minute internationale si nationale catre mobil, 200 de minute internationale si nationale catre fix si 1000 de minute in retea, totul cu 10 euro/luna[2], sau 150 de minute internationale si nationale catre mobil, 300 de minute internationale si nationale catre fix si 1200 de minute in retea, cu 15 euro/luna.

Dupa terminarea minutelor incluse apelurile sunt taxate conform tarifelor standard, in functie de tara apelata. Cei care au nevoie de beneficii in plus, pot activa una dintre optiunile: minute in retea si in afara retelei, SMS-uri (nationale, internationale si in reteaua Orange), MMS-uri, apeluri video, Permis de Vacanta.

Orange a pregatit o oferta speciala si pentru abonamentele Pantera si Delfin incepand de la 6,25 euro, activate intre 15 martie – 31 mai. Clientii primesc reducere de 20% la taxa de abonament in primele 3 luni, in cazul contractelor pe 12 luni, si 20% reducere pana la 31 decembrie, pentru contractele pe 24 de luni.

„Inca de la lansarea portofoliului de abonamente, ne-am dorit segmentarea ofertelor in functie de nevoile de comunicare ale clientilor. Foarte multi romani care locuiesc in afara tarii au familia si prietenii in Romania. In consecinta, exista un interes ridicat pentru o comunicare facila in strainatate, direct de pe mobil, la tarife convenabile. Astfel, lansam abonamentele Flamingo care, pe langa minute internationale, ofera si minute nationale si minute in reteaua Orange.” a declarat Victor Wincentowicz, Consumer Marketing Manager-Postpay.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro sau in orice magazin Orange.

[1] Oferta valabila pana la 31 mai. Lista destinatiilor internationale este disponibila pe www.orange.ro

[2] Toate preturile includ TVA.





Ceilalti au citit si: