Publicat: Marti 20-Mai-2008 - Autor: Florin Bicazu - Afisat de: 141 ori
Orange lucreaza la oferta nouaNoua oferta de servicii voce in roaming, a celor de la Orange poarta numele de Favourite Countries si va fi adresata celor care calatoresc peste hotare des, sau celor care locuiesc la granita plus utilizatorilor ocazionali de roaming.

Clientii sunt taxati lunar cu tariful de 5 euro, cel putin in Franta, pentru acest serviciu. Utilizatorii vor trebui doar sa aleaga o tara dintr-o lista destul de generoasa, beneficiind apoi de reduceri de preturi sau tarife "nationale" atunci cand apeleaza oricare dintre tarile din UE. Oferta "Favourite Countries" va garanta reduceri de preturi cuprinse intre 18 si 60% fata de Eurotariful aplicat acum, indiferent de reteaua persoanei apelate.

Spre exemplu, clientii lui Orange France vor fi taxati cu 0.37 euro pe minut in loc de 0.59 euro pentru apelurile efectuate in afara, o reducere cu 37% fata de pretul initial. Oferta debuteaza astazi in Franta si Romania si va fi disponibila (cu modificari) in Marea Britanie, Spania, Belgia, Slovacia si Elvetia in aceasta vara si in Polonia din septembrie. In noul portofoliu de oferte este inclus si "Travel Data Daily", care va permite clientilor Orange sa plateasca intre 12 si 15 euro pentru 50MB transfer de date in cadrul UE (in roaming).

Travel Data Daily va oferi o reducere incredibila de 90% pentru clientii taxati normal pentru folosirea serviciului de date in roaming. Oferta va fi disponibila in aceasta vara in Marea Britanie, Spania, Franta, Polonia, Belgia si Romania si pana la finalul anului si in Slovacia.

[


Ceilalti au citit si: