Publicat: Marti 17-Iun-2008 - Autor: Florin Bicazu - Afisat de: 137 ori
Pentru cei care vor calatori catre Glastonbury in curand avem o veste buna: nu mai trebuie sa folositi incarcatoarele de telefon mobil. Orange are o solutie mai buna, sub forma unui cort ce va actiona ca o sursa de energie pentru telefoanele noastre.

Orangepod Orange

Operatorul a inaltat un cort de 7 metri, cu numele de Pod si acesta soseste cu panouri solari de 500 W si turbine eoliene de alti 500 W. Acestea vor genera energie pentru handseturile vlaguite, iar Orange spera sa poata incarca pana la 100 de telefoane pe ora. Daca tuturor operatorilor le-ar pasa la fel de mult si de semnal... sau de clienti...

Ideea este destul de buna si viabila incat sa ne faca sa ne intrebam de ce nu exista astfel de corturi si la marile concerte, pe plaja, sau in statiunile alpine. Am plasa aceste oaze ale electricitatii ecologice si pe stadioane, pe marginea circuitelor de Formula 1 etc. La urma urmei, de ce nu ar vrea un operator sa isi faca o reclama de calitate, oferind clientilor sai si nu numai servicii unice si care nu consuma practic nimic.

[


Ceilalti au citit si: