Publicat: Duminica 27-Feb-2011 17:45:26 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 231 ori
Orange îsi anunta rezultatele financiare pe 2010, trimestrul 4Grupul France Telecom-Orange a anuntat cu putin timp in urma rezultatele financiare pe ultimul trimestru al anului trecut, informatii valabile la data de 31 decembrie. Astfel, aflam ca Orange a inregistrat venituri de 243 milioane de euro in trimestrul trecut, pentru un total de 973 de milioane de euro pe anul 2010.

Performanta trimestrului trecut reprezinta o imbunatatire cu 4.2% a evolutiei anuale, in comparatie cu trimestrul anterior. In plus, s-a inregistrat si o diminuare de 4.5% si se merge pe trendul de stabilizare a veniturilor. Cota de piata a companiei a crescut de asemenea, iar printre mutarile inspirate efectuate de Orange in 2010 se numara ofertele pentru smartphone-uri, francizele deschise, Orange Care si programele de perfectionare pentru forta de vanzari, conform lui Thierry Millet, CEO Orange Romania.

Operatorul avea 10,5 milioane de clienti in tara noastra la finalul anului trecut, 60.000 de noi clienti alaturandu-se celor deja existenti doar in trimestrul 4. Astfel, Orange a inregistrat o scadere cu 5% a bazei clientilor, pusa pe seama evolutiei segmentului PrePay. Venitul mediu anual pe utilizator a atins suma de 83.1 euro.





Ceilalti au citit si: