Publicat: Duminica 14-Aug-2011 00:52:53 - Autor: Emil Dragota - Afisat de: 524 ori
Este o mișcare indrazneața din partea operatorului de telefonie mobila. Presupun ca aveți la cunoștința cum funcționeaza un sistem de afiliere. In esența lucrurile sunt simple. Avem un model de afacere win-win in care se afla afiliatul - firma sau persoana ce deține un site și advertiserul - cel care dorește sa-și promoveze afacerea sau un produs. Afiliatul primește un procent prestabilit din vanzarile pe care le genereaza advertiserului prin site-ul sau site-urile sale. Este valabil și pentru bloguri.
 
Orange intra în sistemul de afiliere 2Parale

Orange dorește sa promoveze campania de reduceri pe timp de vara unde in funcție de temperatura de afara beneficiezi de o scadere a prețului per telefon comandat din magazinul online. Se cunoaște ca grosul vanzarilor din segmentul telefoanelor mobile vine de la companiile de telefonie precum Vodafone, Cosmote sau Orange.
 

Un exemplu de banner Orange cu Samsung Galaxy S II

Nu ar fi de mirare daca pe viitor și Vodafone va veni cu o campanie in 2Parale sau de ce nu sa-și dezvolte propriul sistem de afiliere in genul eMAG ProfitShare - un model pe care il consider de succes.

Prin 2Parale aveți la dispoziție instrumente de promovare a unor magazine online de fashion, it&c, bijuterii, electronice, home deco, ceasuri, telecom, turism, e.t.c. Sunt 114 posibilitați de monetizare.

Am uitat sa menționez ca Orange testeaza serviciul și mometan se afla intr-un stadiu beta și abia ulterior va permite integrarea a mai multe site-uri inscrise in sistemul 2Parale.  




Ceilalti au citit si: