Publicat: Miercuri 02-Apr-2014 13:18:04 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 614 ori
Orange Romania a anuntat astazi pornirea unei campanii de Paste numite "tu alegi ce-ti aduce Iepurasul". E vorba despre o campanie prin care clientii vor avea posibilitatea de a decide prin vot care va fi produsul ce va beneficia de oferta speciala in ziua urmatoare.
 
Orange da startul campaniei de Paste

Campania are loc intre data de 2 aprilie si 30 aprilie, iar zilnic produsele Orange vor concura in categoriile tablete, telefoane si gadgeturi. Va fi o "competitie" intre 3 produse din aceste categorii si orice client le va putea vota, in functie de preferinte. Votarea se va realiza pe baza unei adrese email si veti putea opta pentru un singur produs pe zi.

Apoi in ziua urmatoare produsele vor beneficia de reduceri, iar acel produs care castiga competitia va fi inclus intr-o oferta speciala si va primi cea mai mare reducere. Veti fi informati via email despre statutul acestor reduceri. Vor exista zile dedicate unor categorii de produse, precum o zi smartphone 4G, una a telefoanelor colorate, a ceasurilor smart, a tabletelor 4G si altele.

De mentionat si ca in magazinul online Orange punctele Thank You valoreaza acu 50% mai mult acum la achizitia unui produs cu prelungirea contractului.




Ceilalti au citit si: