Publicat: Vineri 13-Noi-2015 18:11:03 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 297 ori
Microsoft si Orange Romania au anuntat astazi incheierea unui nou parteneriat, axat pe solutii cloud livrate catre segmentul business. Orange va avea astfel la vanzare o serie de servicii cloud de la Microsoft, printre care si o solutie profesionala de email cu domeniu propriu.
 
Orange anunta un parteneriat nou cu Microsoft, axat pe servicii cloud în zona business

Va fi oferit si un portal de management al documentelor si intranet via Sharepoint, dar si acces la Skype for Business. Toate aceste servicii sunt oferite in tandem de cele doua companii pentru mediul business, iar pachetul aduce si acces la cea mai noua versiune de Microsoft Office. In primele 6 luni ale anului viitor operatorul va oferi clientilor sai noua gama de servicii Microsoft, inclusiv Azure, Dynamics CRM, Visio si Enterprise Mobility Suite.

Ele au rol de stocare date cu backup, rulare a aplicatiilor din centrele de date Microsoft, management al clientilor si multe altele. Suportul pentru clienti va fi asigurat de Orange si clientii isi vor putea gestiona conturile Microsoft folosind aceste solutii. Cei care cumpara servicii Microsoft Cloud prin Orange vor primi gratuit Internet mobil de 1 GB pentru fiecare utilizator Office 365. In plus telefonul Lumia 640 XL este disponibil la randul sau gratuit cu serviciile Office 365 in cadrul planurilor Orange Pro si Business Open, la abonamente de la 21 de euro fara TVA.
Ceilalti au citit si: