Publicat: Joi 02-Mai-2013 20:56:45 - Autor: Mircea Vasile - Afisat de: 508 ori
Nu cu mult timp in urma va informam despre ceea ce la acel moment au fost prezentate ca zvonuri, privind intenția celor de la Orange de a-și crea un loc pe piața de televiziune prin satelit. La acel moment, Jean Francois Fallacher - CEO al Orange Romania, afirma intr-o discuție cu presa despre surprizele pe care Orange le pregatește in acest 2013.
 
Orange a cerut avizul CNA pentru a debuta pe piața de televiziune prin satelit

SC Orange Romania SA a optat pentru a aplica in vederea obținerii aprobarii de la CNA pentru a retransmite prin satelit (DTH) un numar de 13 programe TV. Printre acestea se gasește și postul ProTV și Trinitas TV. Acordul ar insemna intrarea operatorului pe piața dominata in prezent de RDS, Romtelecom și UPC.

Pentru o prezența puternica pe piața de televiziune din Romania, cei de la Orange par a beneficia de susținerea SES, unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii de comunicatii prin satelit din lume. Ziarul Financiar au remarcat semnarea unui astfel de acord inca din luna martie, pentru a lansa pe piata locala servicii de televiziune prin satelit. In ce privește acordul din partea CNA, acesta poate fi furnizat curand, vazand tradiționalele intruniri ale Consiliului de doua ori pe saptamana.




Ceilalti au citit si: