Publicat: Miercuri 08-Oct-2014 19:28:32 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 352 ori
Orange TV ofera acces la Liga 1 si 7 luni abonament gratuitOrange TV, serviciul de televiziune al operatorului portocaliu de la noi va aduce in sfarsit Liga 1 la indemana pasionatilor de fotbal. Acest lucru se realizeaza printr-o noua oferta, care aduce clientilor meciuri din Liga 1 si Cupa Ligii.

Portofoliul larg al Orange TV include posturile Look Plus HD si Look TV HD acum, clientii putand urmari meciurile transmise in HD. Toti abonatii Orange TV vor avea in lista de canale, fara plata unor taxe aditionale Look Plus HD, care va transmite o parte din meciurile Ligii 1. In schimb, Look TV HD, care transmite restul meciurilor va fi disponibil prin intermediul unei optiuni dedicate, cu pret de 2.5 euro pe luna (TVA inclus).

Clientii care aleg aceasta optiune au parte si de 7 GB trafic de Internet pe luna si pot urmari Look TV HD si pe smartphone, pe tableta sau pe PC. Optiunea poate fi activata in magazinele Orange, prin apel la 499 sau 0800 ORANGE, dar si prin SMS la 321[1] cu textul: Liga 1 sau Liga 1, Fotbal, Look TV, LookTV sau Look. Clientii care activeaza un abonament Orange TV pe 2 ani vor primi si 7 luni de gratuitate la abonament.

La primul abonament pe 24 luni instalarea si activarea sunt gratuite.



Ceilalti au citit si: