Publicat: Joi 29-Noi-2012 12:36:35 - Autor: Emil Dragota - Afisat de: 819 ori
Orange inițiaza un program interesant denumit Orange Smartphone Tester. Sunt selectați mai mulți utilizatori din randul clienților operatorului sau bloggeri. Smartphone-urile sunt oferite spre testare pentru o luna. Vor sosi produse noi in mod trimestrial.
 
Orange Smartphone Tester

Primul smartphone inclus in acest program este HTC Windows Phone 8X. Avem și o declarație oficiala:

Suntem primul operator din Romania care ofera acest serviciu pentru ca dorim sa aducem mai aproape de clientii nostri cele mai noi telefoane si ultimele tehnologii aparute. Clientul va avea la dispozitie o perioada de timp destul de lunga in care isi poate face o parere despre telefon, se poate familiariza cu cele mai avansate tehnologii si poate povesti experienta sa si altora.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Business to Consumer in cadrul Orange Romania.

Am testat produse de la Orange pana acum și ma bucur ca am fost inclus in Orange Smartphone Tester. In general se ofera produse pentru review pe o perioada de o saptamana, o luna este mult mai bine. Ai ocazia sa te familiarizezi cu telefonul, sa-l cunoști mai bine și sa redactezi o recenzie in cunoștința de cauza.

Mai multe detalii despre Orange Smartphone Tester, aici.




Ceilalti au citit si: