Orange Romania vinde iPad Mini si iPad cu ecran Retina de maine! Preturi pornind de la 149 euro!

Stiri Telefoane Orange

Publicat: Marti 27-Noi-2012 17:08:08 - Autor: M. Zainescu - Afisat de: 396 ori
Orange Romania anunta ca incepand de maine, 28 noiembrie va pune in vanzare tableta iPad cu ecran Retina WiFi + Cellular, dar si modelul iPad Mini. iPad Retina va putea fi cumpara din magazinul online Orange, iar mai jos vedeti tabele cu preturile aplicate pentru noile tablete, cu tot cu abonamentele disponibile.
 
Orange România vinde iPad Mini si iPad cu ecran Retina de mâine! Preturi pornind de la 149 euro!

Folosind abonamente precum Colibri 14, Colibri 20 si Colibri 35 veti putea accesa o conexiune date cu viteze de pana la 43.2 Mbps. Orange afirma si ca odata achizionate tabletele veti avea la dispozitie nu mai putin de 40 de accesorii dedicate recomandate de Apple pentru aceste tablete. iPad Mini si iPad cu ecran Retina pot fi cumparate in 24 de rate lunare, cu avans 0, folosind cardurile de credit CardAvantaj de la Credit Europe Bank, Banca Romaneasca MasterCard sau cardurile de credit selectate BRD Finance MasterCard.
 
Orange România vinde iPad Mini si iPad cu ecran Retina de mâine! Preturi pornind de la 149 euro!

Pretul minim pentru iPad Mini WiFi + cellular 16 GB este de 149 de euro, cu abonament Colibri 35 pe 2 ani, in vreme ce pretul standard este de 469 euro. iPad cu ecran Retina costa 299 de euro in varianta cu abonament Colibri 35 sau 629 euro pret standard (versiunea WiFi + cellular 16 GB). Aveti si optiunea asocierii abonamentului Colibri 14 cu ratele prin carduri de credit, ajungand la o total lunar de minim 26 de euro pentru iPad Mini si 32 euro pentru iPad Retina, ambele de 16 GB.

Mai multe detalii aici.
 




Ceilalti au citit si: