Orange Romania si Mediafax lanseaza un mini-site mobil despre Campionatul Mondial de Fotbal

Stiri Telefoane Diverse Stiri

Publicat: Luni 14-Iun-2010 11:55:22 - Autor: Radu Iorga - AfiÅŸat de: 68 ori
Mediafax si Orange Romania au anuntat recent lansarea unui mini-site dedicat Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud, editia 2010. Realizat in parteneriat cu Elicom si Media Sat, website-ul include stiri despre desfasurarea evenimentului, care va avea loc intre 11 iunie si 11 iulie.
 
Orange Romania si Mediafax lanseaza un mini-site mobil despre Campionatul Mondial de Fotbal
 
In plus, site-ul va afisa si programul meciurilor, informatii despre stadioanele din Africa de Sud si statistici pentru cele 32 de tari participante. Veti putea vizualiza si o galerie foto ampla, cu imaginile a peste 150 de jucatori care participa la FIFA World Cup 2010. Aflam si ca mini-site-ul va fi actualizat cu stiri Mediafax si rezultate ale partidelor disputate, utilizatorii afland astfel ultimele noutati despre campionat.

Mediafax Mobile Services se va ocupa din mini-site, aceasta divizie furnizand continut multimedia si pentru operatorii de telefonie mobila. Gasiti website-ul in sectiunea Meniu a portalului Orange pe mobil, care poate fi accesat de orice client al operatorului cu serviciul wap activat.


Ceilalti au citit si: