Publicat: Duminica 20-Sep-2009 11:37:58 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 226 ori
OrangeOrange Romania a anuntat recent ca va segmenta abonamentele oferite utilizatorilor in 3 categorii, in functie ce necesitatile clientilor. Fiecare dintre optiuni va avea asociat un simbol, cum ar fi un delfin, pantera sau fluture, afirma operatorul.

Initiativa va duce la simplificarea planurilor tarifare si a comunicarii ofertelor, astfel incat clientii vor putea gasi mai usor o oferta care sa li se potriveasca. Prima categorie include abonamentele care se axeaza pe servicii voce, astfel ca in acest caz clientii vor primi mai multe minute pentru convorbiri, avand de ales intre 8 variante de abonamente, ce ajung de la preturi de 4 la 60 de euro.

Abonamentele tip Pantera includ toata gama de servicii, de la voce, la mesaje scrise si Internet mobil, pentru clientii care folosesc la maxim terminalele lor. Acest tip de abonament este disponibil in 6 variante, cu preturi de la 8 la 80 de euro. In cele din urma, abonamentele care fac parte din a treia categorie ofera clientilor optiuni PrePay, dar si 100 de minute in retea si 5 MB pentru acces Internet, cu doar 9 euro pe luna.

Contul poate fi realimentat oricand si exista si bonusuri la reincarcare. Trebuie mentionat si faptul ca Orange va pastra abonamentul de 3 euro in oferta sa, dar si pe cele speciale pentru iPhone si abonamentul de familie.


Ceilalti au citit si: