Orange Romania pregateste smartphone-uri si tablete gratuite de sarbatori pentru al doilea abonament achizionat

Stiri Telefoane Orange

Publicat: Vineri 21-Noi-2014 17:18:35 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 493 ori
Pentru ca suntem la doar o luna si cateva zile de Craciun, e momentul sa ne gandim la cadourile din perioada sarbatorilor de iarna. Orange Romania vine in intampinarea acestor pregatiri anuntand o oferta speciala de sarbatori: telefoane si tablete gratuite pentru abonati.
 
Orange România pregateste smartphone-uri si tablete gratuite de sarbatori pentru al doilea abonament achizionat

Pana pe 2 februarie 2015 clientii Orange vor primi gratuit un smartphone sau o tableta la oricare al doilea abonament de voce sau Internet, ales pe 24 de luni. Pentru primul abonament ei vor putea cumpara in continuare terminale la preturi reduse. De asemenea, la orice achizitie de acest gen, gadgeturile purtabile (bratari, fitness trackere, ceasuri smart) vor avea o reducere de 20%.

Oferta cu tablete sau smartphone gratuit se aplica pentru toti cei care opteaza pentru Cangur sau Pantera ca al doilea abonament Orange. Cel mai accesibil abonament inclus in promotie este Cangur 7 si include handsetul Orange Yomi la zero euro. Incepand cu abonamentul Cangur 14, telefoanele oferite gratuit sunt modele 4G. Ideea este ca familiile sa poata face cadou terminalul gratuit, odata ce un alt membru al familiei incheie un abonament nou.

Parintii vor putea spre exemplu face cadou copiilor un smartphone gratuit Alcatel Pop C3, impreuna cu abonamentul Fluture 8 din oferat Junior. Daca alegeti ca al doilea abonament sa fie exclusiv de Internet veti primi la zero euro o tableta sau modem 4G. Pe lista se afla LG G Pad 8.0, printre altele.




Ceilalti au citit si: