Publicat: Joi 23-Apr-2009 - Autor: Florin Bicazu - Afisat de: 349 ori
Orange ofera unternet nelimitatOrange Romania lanseaza Internet Mobil Complet, primul abonament de pe piata autohtona, care ofera clientilor acces nelimitat la Internet de pe PC si telefonul mobil.

Serviciul costa 12 euro plus TVA si ofera utilizatorului acces nelimitat la Internet prin intermediul a 2 SIM-uri, unul pentru conectarea de pe telefonul mobil (utilizat cu abonamentul voce) si o cartela pentru accesul de pe laptop sau desktop. Acest abonament asigura clientului trafic de date de 2 GB, o navigare la viteze 3G+ (pana la 3.6 Mbps) si un trafic suplimentar la viteza de pana la 128 kbps, fara tarifare extra.

Traficul de 2 GB va fi impartit intre cele 2 SIM-uri, astfel ca modemul utilizat pe PC va beneficia de o limita de 1.5 GB, in vreme ce cartela de pe telefonul mobil va veni cu o limita de 500 MB. Daca sunteti clienti Orange si incheiati un abonament Internet Mobile Complet pe 2 ani, pana in data de 30 iunie, veti primi un trafic inclus la viteza 3G+ dublu, in primele 6 luni. Pe durata acestei promotii, traficul pe cartela de pe PC va fi de 3 GB, in loc de 1.5.

[Via: Comunicatedepresa.ro]

[


Ceilalti au citit si: