Publicat: Miercuri 28-Apr-2010 12:56:06 - Autor: Alexandru Stanescu - AfiÅŸat de: 166 ori
OrangeOrange Romania tocmai a anuntat cresterea vitezei de transfer oferite clientilor serviciilor tip date la 14,4 Mbps. Incepand din data de 3 mai, noua viteza va fi disponibila pentru clientii din 11 orase: Bucuresti, Constanta, Timisoara, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Galati, Oradea si Ploiesti.

De asemenea, aflam ca Orange va veni cu oferte imbatabile de servicii Internet, cum ar fi trafic nelimitat si gratuit pe timpul noptii (intre orele 0:00 si 7:00), pentru clientii care folosesc abonamentele Internet Unlimited 14, Internet Unlimited 21 si Internet Unlimited 58. Viteza va fi crescuta automat la 14,4 Mbps pentru aceste 3 planuri tarifare.

In cele 11 orase mentionate mai sus, utilizatorii de servicii Orange vor beneficia de o oferta speciala la cumpararea unui abonament Internet Unlimited 14 pe 2 ani: tariful la abonament in primele 3 luni va fi mai mic cu 50%, iar modelul USB Option Icon 515M va fi disponibil la 1 euro. Nici pasionatii de smartphone-uri nu au fost uitati, ei beneficiind de optiunea My Smartphone, care le aduce 500 MB pentru navigare pe Internet, cu 9 euro pe luna (TVA inclus).

Trebuie mentionat si ca Orange permite clientilor sa testeze serviciile sale de Internet mobil, inainte de a le achizitiona. Astfel, veti putea testa gratuit, timp de 15 zile, noua viteza de navigare pe computerul dumneavoastra.


Ceilalti au citit si: