Publicat: Miercuri 23-Sep-2009 08:31:33 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 271 ori
Orange Romania si Research in Motion (producatorul canadian al handseturilor BlackBerry) au anuntat astazi lansarea modelului BlackBerry Curve 8520 pe piata romaneasca. Smartphone-ul va fi disponibil pe durata unei saptamani exclusiv prin magazinul online Orange, urmand apoi sa soseasca in toate magazinele operatorului.


Curve 8520 vine cu o tastatura full QWERTY, suport pentru Facebook si MySpace, integrand si servicii e-mail de calitate si usor de utilizat. Noul smartphone opereaza in reteaua de date EDGE a Orange Romania si suporta si WiFi, pentru cei care doresc sa navigheze pe web. Dupa cum arata si imaginea de mai sus, telefonul vine cu un trackpad optic tactil, ideal pentru selectare/derulare/navigare.

Acesta este primul smartphone BlackBerry cu taste media dedidcate, integrate in partea superioara a handsetului. BlackBerry Curve 8520 vine cu o husa gratuita, iar printre dotarile sale se mai numara si o memorie flash de 256 MB, un procesor de 512 MHz, o camera de 2 megapixeli, slot pentru carduri microSD/SDHC, suport Bluetooth 2.0 si un jack audio de 3.5 mm.

Curve 8520 este disponibil prin Orange la preturi cuprinse intre 99 si 222 de euro (TVA inclus), in functie de abonamentul ales.


Ceilalti au citit si: