Publicat: Joi 04-Apr-2013 11:52:12 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 608 ori
Orange Romania a inceput sa ofere servicii de Internet 4G pe tablete si modemuri cu cateva luni in urma, iar astazi anunta o extindere a acestei game de servicii. Astfel, clientii operatorului pot folosi Internetul mobil la viteze 4G pe telefoanele mobile.
 
Orange România lanseaza serviciul de Internet 4G si pe telefoanele mobile

Ca si la momentul debutului serviciilor voce HD, exista o serie de terminale compatibile cu noua oferta, iar lista include cateva modele testate de noi la Mobilissimo.ro. E vorba despre LG Optimus G, Nokia Lumia 920, Sony Xperia Z si HTC One, plus Samsung Galaxy S4, care va sosi in curand, conform Orange. Aceste handseturi sunt compatibile si cu HD Voice, disponibila doar la acest operator.

Aflam de la Orange Romania ca serviciile 4G sunt oferite pe telefoanele mobile compatibile impreuna cu abonamentul Pantera 39 si Pantera 49. Clientii primesc cu aceasta ocazie si oferte atractive la preturile telefoanelor de ultima generatie. Spre exemplu, Sony Xperia Z costa 259 de euro cu abonament Pantera 39, iar LG Optimus G costa 189 de euro, in vreme ce Nokia Lumia 920 costa 249 de euro, toate cu TVA inclus. Serviciul de Internet mobil 4G de la Orange poate fi folosit in centrul si nordul Capitalei, in statiunile de pe Valea Prahovei, in zona Bran-Moeciu, Poiana Brasov si zona metropolitana din nordul Bucurestiului.




Ceilalti au citit si: