Publicat: Marti 27-Ian-2009 - Autor: Florin Bicazu - Afisat de: 213 ori
Orange Romania a anuntat lansarea unui serviciu muzical convergent, destinat atat telefoanelor mobile, cat si PC-urilor. Pe numele sau Music Store, acest serviciu este deja prezent in Franta, Marea Britanie, Spania si Portugalia, permitand descarcarea de muzica digitala.

Orange Music Store Romania

Cu ajutorul lui Music Store, clientii Orange Romania vor putea descarca cele mai noi melodii, datorita colaborarii dintre operatorul portocaliu si case de discuri internationale ca Universal, Sony BMG, Warner sau EMI. Dupa comandarea unei melodii prin Music Store, clientul va plati o singura data si va primi 2 fisiere: unul pentru PC si unul pentru telefon.

Calitatea melodiilor va fi optimizata in functie de terminalul pe care vor fi ascultate acestea. Melodiile pot fi descarcate fie prin www.orange.ro, fie prin portatul Orange World. Pretul acestora este de 1.6 euro + TVA, iar clientii pot asculta fragmente de 30 de secunde din cantece, inainte de a le descarca. Orange pune la dispozitie si softul Media Player, folosit pentru a administra si descarca muzica pe PC, dar si drept player audio si video, sau pentru transferul melodiilor pe playerul MP3, pe telefonul mobil sau scrierea pe CD.

Daca folositi planul tarifar PrePay Music, veti beneficia de peste 30.000 de hituri muzicale la un pret cu 30% mai mic.

Sursa: Comunicatedepresa.ro


[


Ceilalti au citit si: