Orange Romania lanseaza cea mai tare oferta pentru utilizatorii PrePay. Iți faci opțiunea cum vrei!

Stiri Telefoane Orange

Publicat: Miercuri 09-Mai-2012 21:09:41 - Autor: Mircea Vasile - Afisat de: 868 ori
Exact ce cautam! Așa aș defini cel mai bine noua oferta Orange. Nu fara un inconvenient, obișnuit deja cand vine vorba de operatorii de telefonie mobila din Romania. Totuși, o inițiativa mult așteptata pe care, competitorii vor vrea sa o depașeasca, poate intr-un stil similar dar mai atractiv? Oricum, pentru noi nu poate insemna decat caștig și mai important, control.
 
Orange România lanseaza cea mai tare oferta pentru utilizatorii PrePay. Îți faci oferta cum vrei!

Orange Romania le ofera opțiunea clienților PrePay sa-și creeze propria opțiune, definind numarul de minute și SMS-uri, in rețea și naționale, precum și numarul de MB pentru internet, in funcție de cat utilizeaza. Putem defini caracteristici de baza, precum daca vorbim frecvent sau rar in rețelele naționale sau daca utilizam internetul pe mobil. Apoi configuram numarul de minute și SMS-uri și MB pentru traficul de date, folosind o interfața grafica foarte sugestiva. Din nefericire, opțiunea trebuie sa coste minim 5 Euro și nu putem alege un termen de valabilitate mai mare pentru opțiune, spre exemplu doua luni. Oricum, inițiativa este de apreciat și este lesne de ințeles ca Orange dorește sa-și apropie și mai mult clienții PrePay, de care beneficiaza din plin, mai mulți decat abonații.

Asta nu este singura oferta. Cu portalul Nelimiteaza-te.ro, Orange ofera posibilitatea clienților sa caștige puncte care le aduc premii consistente și alte beneficii, cum ar fi oferte, evenimente sau jocuri.

Pentru cei care vor sa inceapa sa-și configureze oferta, puteți incepe de aici. Nu uitați sa citiți termenii și condițiile. 




Ceilalti au citit si: