Publicat: Luni 02-Apr-2012 19:54:19 - Autor: M. Zainescu - Afisat de: 423 ori
Orange Romania a anuntat astazi lansarea a 3 noi optiuni pentru utilizatorii de Internet pe mobil: Net Go, Net Fly si Net Run. Ele au fost create pentru a se plia pe nevoile clientilor, cu privire la consumul de date, dar si pentru utilizatorii de smartphone si nevoile lor.
 
Orange România lanseaza 3 noi optiuni de Internet pe mobil: Net Go, Net Fly si Net Run

Publicul tinta aici este reprezentat de catre cei care nu au inca o optiune activa de internet pe mobil, pentru a folosi la maxim browserul si viteza handsetului lor. Veti beneficia acum de un trafic de 600 MB, 1 GB sau 2 GB (trafic national de Internet), in functie de optiunea pentru care optati. Orange Romania a anuntat si acces nelimitat prin Portalul Orange pe mobil la site-uri ca m.hotnews.ro, m.yahoo.com sau m.facebook.com. Optiunile noi pot fi activate pe 30 zile, 12 luni sau 24 de luni, ne informeaza operatorul roman.

Pentru activare, clientul trebuie sa trimita un SMS gratuit cu textul NETGO, NETFLY sau NETRUN la numarul 321, iar costurile acestor optiuni variaza intre 6 si 10 euro, cu TVA inclus. Dupa ce veti consuma traficul inclus, costurile pentru navigare vor fi de 0.5 euro / 50 MB. Puteti afla mai multe detalii despre aceasta oferta in orice magazin Orange sau pe www.orange.ro.
 




Ceilalti au citit si: