Orange Romania anunta un nou portofoliu de abonamente pentru companiile mici si medii: Business Open

Stiri Telefoane Orange

Publicat: Marti 17-Noi-2015 16:58:34 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 304 ori
Orange Romania a anuntat astazi lansarea unui nou portofoliu de abonamente pentru companiile mici si mijlocii, sub numele de Business Open. Acestea aduc beneficii pentru clientii companii, indiferent daca opteaza pentru abonamente de voce mobila, voce si Internet fix.
 
Orange România anunta un nou portofoliu de abonamente pentru companiile mici si medii: Business Open

Clientii au si posibilitatea de a personaliza anumite abonamente in functie de nevoile de comunicare. Business Open include apeluri si mesaje nelimitate in reteaua Orange si catre retele fixe nationale, de la 4 euro fara TVA. In plus exista si varianta apelurilor si mesajelor nelimitate national, dar si a minutelor si mesajelor internationale pornind de la 16 euro fara TVA.

Business Open mai aduce si trafic de Internet la viteze 4G si 4G+, la toate abonamentele din aceasta gama. Clientii care aleg pachetele Business Open 21 si 26 isi vor personaliza abonamentul in functie de afacerea lor, fie alegand mai mult trafic in roaming, apeluri internationale sau Internet national de exemplu. Orange pune la bataie si oferta Business Net, cu abonamente Internet cu trafic la viteze 4G/4G+, traficul inclus in abonament putand fi individual sau impartit intre utilizatori.

Clientii au beneficii extra daca activeaza mai multe servicii din portofoliul Business, precum extra trafic in Business Net si Business Pack si extra minute in Business Fix.
Ceilalti au citit si: