Publicat: Joi 10-Iul-2014 14:52:34 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 734 ori
Orange Romania a anuntat astazi oferta sa de vara, cu un accent pus pe conectivitatea 4G, se pare. Aflati ca Internetul la viteze 4G va fi oferit in toate abonamentele, fara taxe suplimentare si vor exista si reduceri speciale la telefoanele 4G.
 
Orange România anunta oferta de vara, cu Internet la viteze 4G în toate abonamentele
 

Incepand de azi, clientii persoane fizice care isi activeaza sau reinnoiesc un abonament Orange vor avea parte de Internet la viteze 4G. Astfel va fi atinsa viteza de 30 Mbps la download si 15 Mbps la upload, acestea fiind viteze medii reale. Exista si posibilitatea de navigare la viteze medii reale de 60-80 Mbps, prin activarea unor optiuni dedicate, ce costa doar 2 euro pe luna.

Orange constata ca in doar un trimestru dupa extinderea retelei 4G, deja numarul de dispozitive 4G active in retea a crescut cu 45%. S-a ajuns la 290.000 de terminale, semn al popularitatii conexiunii 4G in randul utilizatorilor. Orange are la ora actuala cele mai variate modele 4G de pe piata, dar si cele mai numeroase, cu 31 de modele de acest gen disponibile. O treime dintre smartphone-urile vandute in luna iunie sunt compatibile 4G.

Acelasi operator extinde oferta Best Deal si la telefoanele 4G, oferind ca exemplu abonamentul Cangur 16 cu 16 euro pe luna si posibilitatea de a alege un Lumia 625, de la zero euro prin programul Buy Back.




Ceilalti au citit si: