Orange Romania anunta o noua oferta cu 10 GB Internet si convorbiri nationale nelimitate drept bonus

Stiri Telefoane Orange

Publicat: Joi 02-Apr-2015 14:43:43 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1185 ori

Orange Romania a anuntat o noua oferta, ce presupune doua tipuri de bonusuri: convorbiri nelimitate sau 10 GB Internet. In functie de resursele deja activate in abonament, clientii isi vor putea alege beneficiul dorit.

 

Bonusurile sunt disponibile clientilor care vor activa sau prelungi doua abonamente pentru persoane fizice din oferta curenta, iar unul trebuie sa fie pe 24 de luni. In plus, va trebui sa fie inclus un abonament de voce de minim 12 euro si orice abonament de Internet, un abonament Orange TV sau unul de telefonie fixa si Internet. Spre exemplu, un client care alege sa activeze sau prelungeasca doua abonamente de voce Cangur 12, poate primi pe ambele convorbiri nationale nelimitate sau 10 GB trafic, pe langa traficul deja inclus.

Orange ofera de la zero euro o serie de telefoane si tablete atractive, de asemenea. Spre exemplu abonamentul Cangur 12 aduce telefonul Alcatel OneTouch Pixi 3 la zero euro, iar abonamentul Colibri Explore 14 poate include tableta Huawei MediaPad T1 8.0 Pro, prin BuyBack 4G.





Ceilalti au citit si: