Publicat: Joi 17-Apr-2014 17:26:17 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 536 ori
Orange Romania a anuntat o noua serie de oferte, printre care si noi abonamente Fluture, ce ofera clientilor optiuni flexibile. Astfel clienții care opteaza pentru un abonament reincarcabil au parte de numeroase beneficii si flexibilitatea necesara pentru un plan adecvat.
 
Orange România anunta noile abonamente reîncarcabile Fluture: Fluture 9 și Fluture 12
 

Prin intermediul ofertelor Orange Junior si Orange Young, copiii si tinerii pot beneficia de abonamentele Fluture 9 si Fluture 12, care ofera resursele disponibile prin optiunile Orange PrePay de 5 si 6 euro, acum incluse in abonament. Puteti controla costurile aditionale si aveti libertatea de a alege beneficiul dorit si de a-l modifica dupa pofta inimii.

La abonamentul Fluture 9 se pot alege dintre 2 beneficii flexi: jocuri cu optiunea Multimedia sau filme cu optiunea Movie Go Unlimited. La abonamentul Fluture 12, clientii au nu mai putin de 6 optiuni flexi, inclusiv cele 2 de mai sus. In plus ei pot cumula pana la 700 MB trafic de Internet la viteze 4G cu optiunea Net Speed si pot naviga nelimitat in intervalul 00:00 - 07:00 cu optiunea Happy Night.

Puteti si sa comunicati prin SMS-uri nelimitate sau sa vorbiti international pe mobil. Beneficiile pot fi modificate oricand in sectiunea Contul Meu de pe Orange.ro sau in aplicatia cu acelasi nume.




Ceilalti au citit si: