Orange Romania anunța serviciile HD Voice, Extra Signal si proiectia video mapping 3D (Video)

Stiri Telefoane Orange

Publicat: Vineri 13-Mai-2011 14:04:10 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 756 ori
In cadrul unei conferinte de presa desfasurata in data de 12 mai 2011 la Orange Concept Store din Bucuresti, Orange Romania a anuntat in premiera serviciul HD Voice, care va imbunatati calitatea convorbirilor clientilor sai. In plus, compania a anuntat si solutia Extra Signal pentru companii si cea mai mare proiectie de video mapping 3D, desfașurata in Piata Universitatii.
 

Printre vorbitorii de la conferinta s-au numarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Orange Romania si Madalina Suceveanu, Chief Technology Officer al operatorului. Desi serviciul HD Voice a fost lansat de Orange Moldova in urma cu mai bine de un an, in scopul testarii si experimentarii, iata ca acum aceasta oferta ajunge si la noi, sub forma unui serviciu gratuit.
 
Orange România anunța serviciile HD Voice, Extra Signal si proiectia video mapping 3D (Video)

Calitatea sunetului este revolutionara, iar HD Voice este disponibil gratuit pentru toti clientii Orange si exista si o oferta speciala pentru smartphone-un Samsung Galaxy Mini cu aceasta ocazie. Acesta este compatibil cu HD Voice si vine la pretul de 55 de euro si cu accesorii la preturi speciale. Oferta este disponibila pana in data de 31 mai, cu un abonament nou de minim 8 euro si optiunea Net Friends pe 2 ani. Orange a amenajat și cabine speciale de testare a serviciilor HD Voice in magazinele din rețeaua sa, permițan clienților sa experimenteze schimbarea de calitate.

Printre telefoanele compatibile cu HD Voice se mai numara, pe langa Samsung Galaxy Mini si Nokia E5 si Nokia N8. Conferinta de presa a inclus si detalierea solutiei Extra Signal, bazata pe tehnologii Femtocell si menita sa asigure o calitate deosebita a serviciilor voce si date mobile in cladirile de birouri, prin imbunatațirea acoperirii 3G/3G+.
 

In ce priveste proiectia video mapping 3D, aceasta a putut fi vazuta pe 12 mai la ora 21:00 in Piata Universitatii si va avea din nou loc pe 14 mai in cadrul Noptii Muzeelor din Bucuresti. Oficialii Orange au mai afirmat ca operatorul si-a extins acoperirarea si ca infrastructura sa este gata de evolutia LTE, aceasta fiind acum o chestiune de software.




Ceilalti au citit si: