Publicat: Miercuri 04-Mai-2011 16:16:15 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 223 ori
OrangeGrupul France Telecom - Orange a anuntat rezultatele financiare pentru primul trimestru al anului, in care a inregistrat cu 7% mai multi clienti in comparatie cu primul trimestru din 2010. Astfel, compania ajunge la un total de 215.9 milioane de clienti, numar inregistrat pe 31 martie 2011.

Veniturile companiei au crescut cu 0.4%, ajungand la 11.228 miliarde de euro, fara a lua in calcul impactul masurilor impuse de Uniunea Europeana. Performanțe notabile au fost inregistrate in Franta, unde profitul a crescut cu 5.9%, in Spania (crestere de 7%) si in Polonia (+4.5%). Trebuie mentionat si ca segmentul mobil al grupului a inregistrat o crestere de 25% in Africa si Orientul Mijlociu, aceasta stand in spatele evolutiei companiei in ultimul trimestru.

Per total, in Europa veniturile au crescut cu 1.2%, iar raportul rezultatelor France Telecom-Orange mentioneaza si o scadere in Romania, cu nu mai putin de 6.3% la capitolul venituri pe acest prim trimestru. Se pare ca tara noastra este singura de pe continent in care s-a inregistrat o scadere de venituri, poate si pe fondul terminalelor atractive oferite de Vodafone si Cosmote.




Ceilalti au citit si: