Orange România a lansat două opţiuni de voce pentru convorbiri internaţionale către Uniunea Europeana, Canada, SUA şi Turcia

Stiri Telefoane Orange

Publicat: Marti 07-Dec-2010 13:17:15 - Autor: Mobilissimo.ro - Afişat de: 246 ori
OrangeAşa cum aţi putut afla din comunicatul de presă pe care Mobilissimo vi l-a pus la dispoziţie încă de ieri, Orange România a lansat două opţiuni de voce pentru convorbiri internaţionale către Uniunea Europeana, Canada, SUA şi Turcia. Astfel abonaţii Orange pot să aleagă opţiunea cu 30 de minute către destinaţiile de mai sus plătind pe lună doar 4 Euro fără TVA. Clienţii Orange Prepay pot să aleagă opţiunea cu 10 minute către destinaţiile amintite cu doar 1,5 Euro credit.

Oferta este una bine-venită pentru că deşi opţiunile competitorului Vodafone, seamănă cu acestea, nu oferă posibilitatea utilizării minutelor internaţionale către mobile ci doar către liniile fixe, în cazul opţiunilor Vodafone cu 30, respectiv 60 de minute internaţionale.

Minutele internaţionale de la Orange se pot consuma aşadar atât către numerele fixe cât şi către numerele mobile din ţătile respective. Din oferta de servicii a Orange lipseau aceste opţiuni, de aceea credem că această noua ofertă cu minute internaţionale incluse, va ajuta clienţii care în preajma sărbătorilor de iarnă pot comunica mai uşor cu cei plecaţi peste hotare.

Ne-a bucurat şi faptul că Orange a ales să ofere tarifele sale reduse şi către Turcia, o ţară în care muncesc şi trăiesc destui români.

Noi la Mobilissimo, am constatat cu bucurie creşterea numărului de opţiuni internaţionale atât la Vodafone cât şi la Orange, operatori care aproape au îngheţat tarifele pentru legăturile internaţionale la un nivel ridicat, deşi infrastructura a fost de multă vreme schimbată, astfel că operatorii nu mai utilizează la fel de mult sateliţii scumpi ci comută apelurile prin reţeaua de internet cu ajutorul tehnologiei VoIP.

Aşadar, motiv serios ca de acum să ne aşteptăm ca preţurile pentru convorbiri internaţionale să scadă şi mai mult. Salutăm deci oferta cu minute incluse internaţionale, de la Orange.




Ceilalti au citit si: