Publicat: Sâmbata 18-Feb-2012 11:43:45 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 316 ori
Orange London nu este un nume care sa sune prea cunoscut, asta daca nu il confundati cu telefonul BlackBerry London. Handsetul si-a facut aparitia intr-un studiu recent Orange si a fost semnalat celor de la coolsmartphone. Aspectul interesant este ca acest terminal vine cu un procesor Intel de 1.6 GHz...
 
Orange London, un telefon cu procesor Intel aparut într-un sondaj Orange din greseala

Auzind de aceasta dotare m-am gandit imediat la telefonul Lenovo K800, primul cu procesor Intel Medfield, prezentat la CES 2012. De altfel smartphone-ul din imagine seamana cu acesta. In sondajul efectuat pe clientii Orange se mai mentioneaza ca acest device vine cu 16 GB memorie interna, o camera de 8 megapixeli cu suport pentru captura full HD si care permite captura a pana la 10 fotografii in mai putin de o secunda. Smartphone-ul foloseste un ecran de 4.03 inch cu protectie Gorilla Glass si cam aici se opreste lista sa de dotari.

Este vorba aici despre Orange UK si nu despre operatorul nostru local si trebuie sa recunosc si faptul ca acea camera rapida de 8 megapixeli ma intriga. Oare sondeaza operatorul piata, testand reactia clientilor la debutul acestui model? E oare gata Intel sa intre in lupta avand primele smartphone-uri cu procesorul sau pe piata? Vom afla in raspunsul in urmatoarele saptamani, mai ales ca Intel va avea o prezenta importanta la MWC, sunt sigur.




Ceilalti au citit si: