Orange și Huawei Romania anunța lansarea unei soluții pentru echiparea mașinilor cu WiFi

Stiri Telefoane Orange

Publicat: Miercuri 25-Mar-2015 19:17:44 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 363 ori
Cat timp m-am aflat prin Barcelona pentru show-ul Mobile World Congress nu am putut sa nu observ numeroasele automobile de culoare neagra pe care era scris Huawei Car-Fi. Acest nume ascunde o soluție Wi-Fi la bordul vehiculului, soluție care iata este lansata astazi in Romania de catre Orange.
 
Orange și Huawei România anunța lansarea unei soluții pentru echiparea mașinilor cu WiFi

Aceasta tehnologie de conectivitate va aduce pasagerilor internet la viteze medii reale de 60 Mbps prin intermediul celei mai extinse rețele 4G din țara. Wi-Fi on-board permite conectarea simultana la internet 4G a maxim 10 echipamente compatibile. Aflam ca dispozitiviul a fost creat special pentru mașinile dotate cu priza de 12 V.
 
Orange și Huawei România anunța lansarea unei soluții pentru echiparea mașinilor cu WiFi

Orange Wi-Fi on-board are dimensiuni, iar setarile sale pot fi configurate direct de pe un smartphone sau tableta. De asemenea, prin intermediul unui port USB integrat, dispozitivul va putea incarca un telefon in același timp.

Practic ne uitam la un router special creat pentru automobile ce se va baza pe semnalul Orange 4G prezent in oraÈ™ele mari. Wi-Fi on-board costa 15 euro pe luna È™i include routerul 4G, 12 GB trafic de date, acces la 16 canale TV È™i 3 GB trafic in aplicaÈ›ie Orange TV Go. Mai multe detalii despre acest device puteÈ›i afla de aici. 




Ceilalti au citit si: