Publicat: Luni 20-Ian-2014 19:09:21 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 331 ori
Cel mai mare operator de servicii mobile din Coreea, SK Telecom va trece la urmatorul nivel in ceea ce privește viteza internetului mobil. Acesta a anunțat de curand faptul ca va introduce viteze de pana la 300 Mbps, lucru ce se va intampla spre sfarșitul anului 2014.
 
Operatorul coreean SK Telecom va oferi internet mobil cu viteze de pâna la 300 Mbps

Deși cea mai noua tehnologie, LTE-Advanced (LTE-A) ofera in acest moment viteze de pana la 150 Mbps, operatorul SK Telecom a reușit sa dubleze benzile LTE-A, și astfel viteza maxima a crescut la 300 Mbps.

Odata cu tehnologia 3band LTE-A, utilizatorii vor putea descarca un film de 800 MB in doar 22 de secunde, spre deosebire de tehnologia LTE-A actuala, prin intermediul careia un fișier de aceeași dimensiune se descarca in 43 de secunde.

Noua tehnologie 3band-LTE va fi prezentata in cadrul evenimentului 3GSM ce va avea loc in Barcelona, luna viitoare. De asemenea, cei de la SK Telecom au afirmat ca in acest moment incearca sa vada daca este posibila dezvoltarea unei tehnologii LTE-A cu 4 sau 5 benzi de frecvența, pentru un internet și mai rapid.




Ceilalti au citit si: