O viziune a viitorului de la Microsoft: cloud, device-uri interconectate, cate un computer la fiecare suprafata de sticla (Video)

Stiri Telefoane Tehnologie

Publicat: Sâmbata 29-Oct-2011 19:29:47 - Autor: M. Zainescu - Afisat de: 363 ori
Microsoft Office ne prezinta o viziune interesanta a viitorului, in care gadgeturile nu numai ca vor fi omniprezente si interconectate via cloud, ci si foarte discret integrate in viata noastra de zi cu zi. Ascunse dupa ferestre de autobuz, tren sau de zgarie-noi, computere futuriste ne vor oferi toate stirile si informatiile necesare.
 
 O viziune a viitorului de la Microsoft: cloud, device-uri interconectate, câte un computer la fiecare suprafata de sticla (Video)

In plus, ne va fi extrem de usor sa comunicam si sa trimitem orice informatie oricui si oricand. Transferul de pe un device pe altul va deveni o chestiune de proximitate, mai ales in tandemul tableta - smartphone si banuiesc ca aici NFC va fi la putere. Se presupune ca utilizatorii vor avea cel putin un echivalent de Microsoft Surface in casa, pe care vor descarca toate pozele, contactele si datele de care au nevoie.

Proiectiile 3D sunt de asemenea la mare pret, iar latura umana nu este neglijata, punandu-se accent pe emotie, pe legatura din cadrul unei familii si pe donatii. Oare peste cati ani vom vedea macar cateva cartiere interconectate astfel, daca nu chiar un oras? Intr-o oarecare masura am ajuns la acest nivel cu tehnologia, dar nu atat de discret si nu fara obisnuitele probleme, parole, lipsa de semnal, furt de identitate si alte piedici.
 




Ceilalti au citit si: