O serie de prime randari pentru Asus ZenFone 3 și ZenFone 3 Deluxe ies la iveala, dezvaluind un design complet redefinit

Stiri Telefoane Asus

Publicat: Luni 04-Apr-2016 09:07:24 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 934 ori

Un alt flagship așteptat de public este și Asus ZenFone 3, model a carui lansare ar fi trebuit sa aiba loc in ianuarie la CES, lucru ce nu s-a materializat, și nici ulterior la MWC. Posibil ca taiwanezii sa pregateasca debutul acestui model pentru perioada imediat urmatoare, lucru dezvaluit de cateva randari ajunse astazi in presa prin intermediul site-ului HDblog.it.
 


 

Imaginile in cauza ne prezinta atat modelul Asus ZenFone 3 in versiunea de baza, cat și un model mai exclusivist denumit Asus ZenFone 3 Deluxe. In cazul versiunii standard avem parte acum de un smartphone metalic ce adopta un design complet redefinit in comparație cu generația actuala de pe piața.

Remarcam prezența unei camere foto ce iese in evidența, iar in proximitatea acesteia blițul dual-tone, telemetrul laser și cel mai probabil scanner-ul de amprente. Butoanele de volum și butonul power se afla in partea laterala de aceasta data, iar logo-ul lipsește acum de pe panoul frontal.
 


 

In cazul modelului ZenFone 3 Deluxe avem un design puțin mai diferit, unul ce include un buton home fizic situat sub display, același corp uni body din metal și un buton lateral power-unlock. Pe spate sau in lateral dreapta vom avea cel mai proabil butoanele de volum.

Din punct de vedere al specificațiilor, se pare ca ZenFone 3 (Z012DD) neva aduce un display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD, un procesor Snapdragon 650, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. Avem o camera foto principala de 12 megapixeli și un senzor frontal de 8 megapixeli cu bliț LED.

Celalalt model intitulat ZenFone 3 Deluxe (Z010DD) va opta in schimb pentru un display generos de 5.9 inch cu rezoluție HD și pentru un procesor Snapdragon 650. Ambele modele vin cu port USB Type-C și ar putea fi lansate oficial in cadrul conferinței Computex 2016 ce are loc la inceputul lunii iunie.

Ceilalti au citit si: