O serie de accesorii destinate lui Moto Droid Turbo 2, ne dezvaluie posibilul design pe care telefonul l-ar putea adopta

Stiri Telefoane Motorola

Publicat: Sâmbata 17-Oct-2015 17:15:54 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 445 ori
Aflam in urma cu doar cateva zile, faptul ca cei de la Motorola pregatesc un eveniment de presa impreuna cu Verizon, conferința ce va avea loc pe data de 27 octombrie. Unul dintre smartphone-urile high-end așteptate sa debuteze oficial in aceasta zi, este și Motorola Droid Turbo 2.
 
Accesorii Motorola Moto Droid Turbo 2

Device-ul in cauza iși dezvaluie astazi posibilul design prin intermediul unor accesorii special create. De data aceasta se remarca faptul ca telefonul vine cu doua difuzoare stereo situate sub display, componente ce o ocupa o mare suprafața din panoul frontal. Totodata observam și prezența unui bliț LED frontal.
 
O serie de accesorii destinate lui Moto Droid Turbo 2, ne dezvaluie posibilul design pe care telefonul l-ar putea adopta

Ca și specificații tehnice, Motorola Droid Turbo 2 ar putea sosi cu display Quad HD de 5.5 inch, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810, 3 GB memorie RAM, 32 sau 64 GB spațiu intern de stocare, și o baterie de 3760 mAh.
 
Motorola Moto Droid Turbo 2
 




Ceilalti au citit si: