Publicat: Miercuri 08-Iun-2011 23:23:08 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 507 ori
Dupa Asus Padfone, tableta care integreaza un smartphone si care a debutat la Computex 2011, este randul unui terminal similar sa soseasca din China. Este vorba despre TransPhone, pe care il puteti admira mai jos, un nou hibrid dintre smartphone si tableta.
 
O noua tableta cu telefon integrat - TransPhone, direct din China!
 
Din pacate TransPhone este doar in faza de prototip, deci nu il vom vedea prea curand in magazine. Cu nici un an in urma, webul abunda de concepte de tablete cu telefoane integrate precum componentele modulare. Ei bine la inceputul acestui an Motorola Atrix si al sau lapdock ne-au dus mai aproape de acest design si acum PadFone a transformat conceptul in realitate.
 
O noua tableta cu telefon integrat - TransPhone, direct din China!

TransPhone ar putea reprezenta o alternativa mai ieftina la terminalul Asus, iar creatorii sai, China Union Branch reprezinta o uniune de ingineri, designeri si producatori de telefoane din China. Avem de-a face cu un panou de display cu un smartphone integrat in partea sa din spate. Exista si o nisa in care se va integra un headset Bluetooth, iar dotarile acestui terminal includ porturi HDMI si USB. Smartphone-ul este o unitate Android cu procesor dual core Qualcomm de 1.2GHz.

Mai multe informatii despre acest prototip aflam cand si daca el va deveni realitate.
 
O noua tableta cu telefon integrat - TransPhone, direct din China!




Ceilalti au citit si: