O fotografie care prezinta un telefon misterios Nokia apare pe web; Terminalul aduce cu HTC One A9

Stiri Telefoane Nokia

Publicat: Luni 11-Ian-2016 18:24:04 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 780 ori
Numaratoarea inversa pana la trimestrul 4 al acestui an a inceput deja, aceea fiind perioada cand expira obligatiile pe care Nokia le au fata de Microsoft. Acestea ii impiedica sa lanseze produse hardware sub brand propriu, iar aparent lucrarile la un device Nokia au inceput deja, daca ne luam dupa fotografia hands on de mai jos.
 
O fotografie care prezinta un telefon misterios Nokia apare pe web; Terminalul aduce cu HTC One A9

Ea dezvaluie un smartphone nou cu branding Nokia si carcasa metalica rotunjita. Daca ne luam dupa declaratiile oficialilor Nokia din ultimul an, finlandezii ar prefera sa isi licentieze brandul catre alta firma, mai degraba decat sa dezvolte propriul produs. Revenind la fotografie, ea pare a prezenta un phablet, mai degraba decat un telefon standard, mai ales daca ne luam dupa lungimea acestui device. Mai ciudata e partea frontala, care pare a afișa butoane fizice!

Presupusul terminal Nokia aduce mult atat cu HTC One A9, cat si cu un iPhone 6, dar si cu un Meizu Pro 5 sa zicem, cu diferenta ca blitzul e plasat deasupra camerei, o abordare pe care nu o vedem la multi producatori. Recent am vazut o serie de scapari ale unui ceas anulat Nokia, Moonraker si se pare ca acest trend al leakurilor continua. Nu avem specificatii deocamdata si suntem tare curiosi cine este pana la urma OEM-ul ales pentru productia telefonului.

Retineti ca mentionarea celor de la Meizu nu e intamplatoare, existand si zvonuri legate de un parteneriat cu Nokia in trecut.




Ceilalti au citit si: