O femeie din Japonia arunca toate gadgeturile Apple ale iubitului infidel in cada plina cu apa; Isprava ajunge virala

Stiri Telefoane Haioase

Publicat: Vineri 24-Apr-2015 22:26:51 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 1431 ori
Gelozia e un lucru teribil, mai ales cand persoana inselata e si razbunatoare. O femeie din Japonia a atentat la gadgeturile Apple ale iubitului infidel, dupa ce a aflat ca acesta a inselat-o. Mai mult de atat ea a postat pe Twitter o imagine cu acele device-uri aruncate intr-o cada plina cu apa.
 
O femeie din Japonia arunca toate gadgeturile Apple ale iubitului infidel în cada plina cu apa; Isprava ajunge virala

Din cate vedem e vorba de cateva tablete, telefoane si laptopuri, posibil si un iPod sau doua si eventual si un Apple TV si iMac. Asta inseamna sa stii sa lovesti un pasionat de gadgeturi unde il doare mai rau. Evident, e posibil ca povestea sa se lase cu proces si avand in vedere niste clipuri recente cu teste ale rezistentei la apa, poate totusi scapa macar un iPhone.

Garantia nu acopera situatia de "iubita geloasa", asta e sigur. Pe vremuri, cliseele din filme ne aratau ca o consoarta geloasa arunca hainele pe geam sau pune laxativ in mancarea partenerului. Acum am evoluat la sabotarea gadgeturilor si nici nu vreau sa ma gandesc la informatiile aflate pe acele terminale si pierdute, mai ales daca nu exista un backup.

Banuiesc ca si el ii poate arunca telefonul Hello Kitty in toaleta...




Ceilalti au citit si: