Publicat: Luni 27-Dec-2010 13:41:32 - Autor: Radu Iorga - Afişat de: 363 ori
Misteriosul telefon din imaginea de mai jos este un Sony Ericsson, asta e sigur, dar nu e vorba despre mult-aşteptatul PSP Phone sau despre un XPERIA. Acest handset nu este nici modelul Anzu/X12, iar misterul nu pare fi gata de elucidare, cel puţin nu până la CES 2011, luna viitoare.
 

Designul acestui smartphone Sony Ericsson aduce cu cel specific XPERIA, iar primele detalii pe care le observăm sunt prezența interfatei Timescape pe ecran şi faptul că handsetul operează în reţeaua Vodafone Germania. Imaginile provin dintr-un cont Picasa plin de fotografii-test realizate cu telefoane cu cameră de 8MP.

Conform acestui cont, telefoanele folosite pentru a realiza captura foto au numele de cod SE LT15i şi MT15i, dar nu putem garanta că vreunul dintre acestea se aplică pentru terminalul pe care îl vedeţi aici. Zvonurile afirmă că ambele cameraphone-uri rulează Gingerbread şi unul dintre ele poartă numele de cod neoficial Hallon.

Suntem tare curioşi la ce serveşte modulul frontal de cameră, care ar putea suporta captura HD în tentativa de a rivaliza cu Apple FaceTime...
 






Ceilalti au citit si: