Publicat: Miercuri 18-Noi-2015 10:01:32 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 510 ori
Nest, companie preluata de Google cu ceva vreme in urma a anuntat a treia sa generatie de termostat. Produsul cunoscut si ca Learning Thermostat costa 249 euro si poate fi cumparat acum in unele tari din Europa.
 
Noul termostat smart de la Nest pus în vânzare în Europa, la pretul de 249 euro

Termostatul e doar o mica parte a ecuatiei Internet of Things si Smart Home, in care s-a implicat si Orange Romania recent. Sa vedem ce ne rezerva acest inedit device. El se remarca printr-un ecran mai mare si mai clar decat predecesorii, dar si prin functia care ii permite sa controleze boilerul si sa ii ajusteze programul direct de pe telefonul mobil.
 
Nest

Exista si o functie numita Auto Away, care permite economisirea energiei atunci cand nu va aflati acasa cateva zile. Acest model e compatibil cu multiple boilere si poate calcula ce consum e necesar, pentru eficienta maxima. Tehnologia OpenTherm va permite o crestere si scadere a temperaturii treptat si nu activarea sau dezactivarea brusca a centralei de apartament de exemplu.
 
Noul termostat smart de la Nest pus în vânzare în Europa, la pretul de 249 euro

Nest are si un senzor care simte ca utilizatorul se apropie si ilumineaza ecranul pentru a fi mai bine vazut. Exista si functii de siguranta aici, precum detectarea de dioxid de carbon si inchiderea sistemului de incalzire in cazul scaparilor. Nest permite conectarea la iluminare, electrocasnice, bratari de fitness si chiar automobile.




Ceilalti au citit si: