Publicat: Marti 24-Iun-2014 20:09:22 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 487 ori
De curand, in cadrul unui interviu acordat Ziarului Financiar, noul CEO Vodafone Romania, și anume Ravinder Takkar, a dezvaluit planurile sale cu privire la serviciile de pe aceasta piața. Printre serviciile care va avea un potențial uriaș de dezvoltare și care ar putea inregistra o dublare a numarului de utilizatori in doar doi ani se numara internetul mobil.
 
Noul CEO Vodafone dezvaluie planurile cu privire la serviciile de pe piața din România

Imediat dupa preluarea conducerii in luna mai a acestui an, Ravinder Takkar și-a fixat prioritațile pentru piața din Romania: datele mobile, clienții de business și plațile mobile prin serviciul Vodafone M-Pesa. Acesta a declarat faptul ca piața din Romania prezinta o mulțime de oportunitați, o piața in care rata de penetrare a serviciilor de internet nu este inca foarte ridicata in comparație cu alte țari europene.

De asemenea, Takkar mai adauga și o informație cu privire la faptul ca rata de penetrare a smartphone-urilor la Vodafone s-a dublat deja in comparație cu cifrele inregistrate anul trecut, 55% dintre telefoanele vandute in acest moment fiind smartphone-uri. Principala prioritate Vodafone este aceea de a aduce toți romanii pe internet, o piața care se va dubla in urmatorii doi ani.




Ceilalti au citit si: