Publicat: Luni 29-Noi-2010 12:14:35 - Autor: Mobilissimo.ro - Afişat de: 326 ori
Comunicat de presă:
Vodafone România pune la dispozitia utilizatorilor de smartphone o oferta unica de Internet pe mobil, prin care acestia pot beneficia de un trafic de date în roaming egal cu traficul national, la tarife foarte avantajoase Cu noile optiuni Smartphone cu roaming inclus, clientii Vodafone pot naviga pe Internet fara griji atunci când se afla în strainatate, la tarife promotionale începând de la 15,87 EUR / luna (fara TVA) Bucuresti, 29 noiembrie 2010 – Vodafone România lanseaza o oferta unica de Internet pe mobil care aduce utilizatorilor de smartphone tarife extrem de avantajoase pentru navigarea pe Internet în roaming. Noile optiuni de Internet pe mobil în roaming vor fi disponibile la începutul lunii decembrie, atât pentru clientii persoane fizice, cât si pentru clientii de business, utilizatori ai serviciilor pe baza de abonament.

Clientii Vodafone care calatoresc în strainatate pot alege una din optiunile Smartphone cu roaming inclus pentru a beneficia de un trafic de date egal cu traficul national, atunci când se afla în afara granitelor tarii. Cu noile pachete de roaming, clientii Vodafone se pot bucura de acces instant la email, Internet sau retelele sociale preferate, la tarife foarte avantajoase.

Optiunea Internet pe mobil roaming integrat 500 MB ofera utilizatorilor trafic national inclus de 500 MB plus trafic în roaming de 500 MB, la tariful promotional de 15,87 EUR / luna (fara TVA), în 15 tari europene, prin retelele Vodafone sau partenere*. Clientii Vodafone cu nevoi extinse de comunicatii si care doresc sa acceseze Internetul de pe telefonul mobil într-un numar extins de destinatii pot alege optiunea Internet pe mobil roaming integrat 1 GB, cu trafic national inclus de 1 GB la care se adauga 1 GB trafic de date în roaming, la tariful de 29,67 EUR / luna (fara TVA). Acest pachet include un numar suplimentar de 28 de destinatii din lume **.

În plus, clientii care opteaza pentru noile pachete de Internet pe mobil national si în roaming beneficiaza de optiunile de notificare în roaming, pentru un control mai bun al costurilor atunci când se afla în strainatate. Începând din luna martie a acestui an, Vodafone pune la dispozitia clientilor care utilizeaza serviciile de date mobile în roaming mai multe optiuni de notificare prin SMS, pentru a fi informati atunci când ating valorile definite în optiunea aleasa. Vodafone ofera aceste optiuni de notificare pentru orice destinatie internationala, inclusiv în afara spatiului european.




Ceilalti au citit si: