Noua linie de productie LG pentru panouri OLED ce vor fi folosite si de Apple se va deschide in 2018

Stiri Telefoane LG

Publicat: Joi 10-Mar-2016 20:39:14 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 775 ori

Se discuta tot mai mult de momentul marii treceri a celor de la Apple la panouri OLED pe terminalele lor. Inca nu e clar cand va veni momentul, desi LG lasa sa se vada crampeie din aceste planuri. Astfel aflam azi ca linia lor de productie de panouri OLED pentru Apple va fi deschisa din 2018.
 


 

Informatiile vin de la presa din Corea de Sud, iar investitia se va ridica la 8.5 miliarde de dolari. Initial se vorbea despre 2017 ca termen limita si despre includerea panourilor pe iPhone 7, dar acum e totul amanat pana in 2018. Noua fabrica isi va deschide portile in iunie 2018, fiind perfect capabila sa faca fata cerintelor Apple si comenzilor ridicate.

Va fi interesant de vazut daca si Samsung va intra pe fir si in ce masura va contribui si Sharp, aflata sub tutela Foxconn si avem propriile tehnologii pentru display de calitate, desi nu neaparat in zona OLED. Problema cu panourile OLED e ca niciodata nu sunt de ajuns, nici pentru LG si Samsung in acest moment, iar daca se adauga si Apple va trebui schimbat radical procesul de productie, cu unul mai eficient si prolific.

Ceilalti au citit si: