Noua generatie de modele ASUS ZenFone va sosi in mai sau iunie, va include si modele high end, cu scanner de amprente; Avem si benchmarkuri scapate pe web

Stiri Telefoane Asus

Publicat: Luni 29-Feb-2016 14:08:46 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 997 ori
Se anunta o noua generatie de modele ASUS ZenFone gata de lansare in acest an, iar printre ele se va numara si cel putin un device high end. Seria ASUS ZenFone 3 ar urma sa debuteze in mai sau iunie si au aparut deja si primele scapari.
 
Noua generatie de modele ASUS ZenFone va sosi în mai sau iunie, va include si modele high end, cu scanner de amprente; Avem si benchmarkuri scapate pe web

Aflam ca terminalele vor avea scanner de amprente, iar modelul cu nume de cod Z010DD are o diagonala de 5.9 inch si rezolutie HD. Aceste dotari sunt confirmate de benchmarkul de mai sus, impreuna cu procesorul Snapdragon 615, 3 GB RAM, 32 GB stocare si o camera de 13 MP in spate. Primim si o camera frontala de 5 MP, aparent.

ASUS a avut un an 2015 de succes cu peste 20 de milioane de smartphone-uri vandute, iar acum vrea sa se extinda in noi segmente. Scopul este de a vinde 30 de milioane de unitati in acest an, cu ajutorul seriei ASUS ZenFone 3. Daca ne luam dupa trendurile actuale, cel putin un terminal din noua gama ar trebui sa aiba ecran cu panou curbat pe margini si eventual camera duala.
Ceilalti au citit si: