Publicat: Joi 27-Noi-2014 13:32:57 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 406 ori

Dupa ce in ultimele saptamani am vazut cum va arata interfata lui Tizen OS pe terminalele low end si high end, e randul lui TouchWiz sa ni se dezvaluie intr-o noua versiune. Aceasta interfata nu e foarte apreciata de catre public in versiunea actuala, deci e loc pentru imbunatatiri.


 

Trebuie totusi sa recunoastem ca Galaxy S5 si Note 4 au adus ceva imbunatiri fata de vechiul TouchWiz. Ceea ce vedem in aceste imagini e noua aplicatie Themes si cateva dintre temele pe care le vom putea aplica in TouchWiz. Temele ar putea fi salvarea pentru TouchWiz, pentru ca macar asa publicul va putea sa isi personalizeze experienta si va avea mai multa varietate la capitolul look.


 

Ideea de teme e aplicata cu succes de Sony pe terminalele Xperia si HTC permite o oarecare personalizare pe handseturile sale. Evident, exista intotdeauna launchere third party, dar intotdeauna optiunile oficiale vor fi preferate, pentru ca sunt realizate de experti si profesionisti. Remarcati un look natural al temei prezentate aici, bazat pe maron si verde, pe frunze si lemn.


 
Cum vi se pare aceasta abordare?
 
 

 


 



Ceilalti au citit si: